Vragen? Bel ons! 0548 - 53 53 53

URE

URE
Begin 2019 zijn NSP, Solartech en GINTECH gefuseerd tot de United Renewable Energy Corporation. Door samen verder te gaan onder één vlag is URE de grootste cell –en module producent geworden van Taiwan. Vóór de fusie was Neo Solar Power (NSP) de grootste module producent in Taiwan, en stond het in de Top 10 van de wereld. NSP, Solartech en GINTECH hebben de afgelopen 10 jaar actief bijgedragen aan de groei van de zonne-energie sector. Door deze fusie worden de kwaliteiten van de drie bovengenoemde bedrijven samengevoegd om een nieuw ‘’winning-model’’ te creëren.
Van de totale productie capaciteit van 5GW wordt het overgrote deel (3.5 GW) momenteel geproduceerd in Taiwan. De mogelijkheid bestaat dat NSP de capaciteit zal uitbreiden naar andere markten om de balans van cell –module productie binnen het nieuwe bedrijf te optimaliseren.
Ultra Black 
4BLUE heeft een uitstekende beschikbaarheid op de URE 310wp mono full black zonnepanelen (met volledig zwarte buswires), de URE 320wp mono's en de allernieuwste , zeer fraaie URE 300wp mono Ultra Black zonnepanelen.
Datasheet
Handleidingen
Video

Dag 2 Solar Solutions | Duurzaam Verwarmd: nieuwe overeenkomsten en bezoekersrecord in zicht

Met de tweede beursdag heeft de organisatie van Solar Solutions een belangrijke stap gezet naar een nieuw bezoekersrecord. Bovendien zijn op de beursvloer diverse nieuwe samenwerkingsovereenkomsten getekend.

United Renewable Energy Corp

Zonnepanelengroothandel 4BLUE toont op de beursvloer de nieuwe generatie zonnepanelen van United Renewable Energy (URE): de mono URE 310 en de mono full-black URE 320 met halve zonnepanelen. URE is een fusie van 3 bestaande Taiwanese zonnepaneelfabrikanten; NSP, Solartech en GINTECH. Vóór de fusie was Neo Solar Power (NSP) de grootste moduleproducent in Taiwan en stond het in de top 10 van ’s werelds grootste zonnecelfabrikanten. Van de totale productiecapaciteit van 5 gigawattpiek wordt het overgrote deel, te weten 3,5 gigawattpiek, momenteel geproduceerd in Taiwan.

United Renewable Energy Corp

Bron: Solar Magazine