Vragen? Bel ons! 0548 - 53 53 53

URE

URE
United Renewable Energy (URE) is een fusie van 3 Taiwanese zonnepaneel / zonnecel-producenten (NSP, GINTECH en Solartech). Samen zijn ze nu de grootste cel- en moduleproducent van Taiwan en maken deel uit van de top 5 van de wereld. Ze hebben het gehele productieproces in eigen handen: vanaf de wafer tot aan de moduleproductie. De kracht van URE ligt op het gebied van innovatie; ze behoren tot de 2% moduleproducenten van de wereld met een Tier-1 status. Deze status is gecreëerd door Bloomberg New Energy Finance en toetst zonnepaneel-producenten op onderstaande punten:
• Verticale integratie;
• Investering in research & development (R&D);
• Geautomatiseerde productie, zonder effect op de kwaliteit te hebben;
• Minimaal 5 jaar actief in de productie van zonnepanelen.
Naast dat het iets zegt over de kwaliteit van de panelen en de R&D die daaraan vooraf is gegaan, geeft de status bovenal aan hoe betrouwbaar de partij is die de panelen produceert. Slechts 2% van de markt heeft een Tier-1 status, circa 8% procent heeft de Tier-2 status en 90% heeft Tier-3. De vermelding van URE in de lijst van Tier-1 spelers is te vinden op onze site.

Producten

Filters

5 artikel(en)

Filters

5 artikel(en)

Datasheet
Handleidingen
Video

Dag 2 Solar Solutions | Duurzaam Verwarmd: nieuwe overeenkomsten en bezoekersrecord in zicht

Met de tweede beursdag heeft de organisatie van Solar Solutions een belangrijke stap gezet naar een nieuw bezoekersrecord. Bovendien zijn op de beursvloer diverse nieuwe samenwerkingsovereenkomsten getekend.

United Renewable Energy Corp

Zonnepanelengroothandel 4BLUE toont op de beursvloer de nieuwe generatie zonnepanelen van United Renewable Energy (URE): de mono URE 310 en de mono full-black URE 320 met halve zonnepanelen. URE is een fusie van 3 bestaande Taiwanese zonnepaneelfabrikanten; NSP, Solartech en GINTECH. Vóór de fusie was Neo Solar Power (NSP) de grootste moduleproducent in Taiwan en stond het in de top 10 van ’s werelds grootste zonnecelfabrikanten. Van de totale productiecapaciteit van 5 gigawattpiek wordt het overgrote deel, te weten 3,5 gigawattpiek, momenteel geproduceerd in Taiwan.

United Renewable Energy Corp

Bron: Solar Magazine