Onze Merken

Canadian Solar

Canadian Solar is van oorsprong een Canadees bedrijf dat al sinds 2001 zonnepanelen produceert. Tegenwoordig is Canadian Solar vertegenwoordigt in 20 verschillende landen. De productie vindt plaats in Canada, Vietnam, Brazilie en China. Met de meest moderne productiefaciliteiten is Canadian Solar in staat zonnepanelen van topkwaliteit te produceren.

Van Buuren heeft gekozen voor Canadian Solar om de jarenlange ervaring in de productie van zonnepanelen. Daarnaast zorgen de moderne productiefaciliteiten ervoor dat de kwaliteit van de Canadian Solar zonnepanelen gewaarborgd is.  

 

Neo Solar Power

Het Taiwanese NSP (Neo Solar Power) behoort tot de top zonnecelfabrikanten ter wereld. Ze leveren zonnecellen aan de meeste grote zonnepaneel fabrikanten en gebruiken de beste cellen uit het productieproces voor een eigen merk zonnepaneel. Van Buuren is importeur en distribiteur van deze hoogwaardige  zonnepanelen die bekend staan om het zeer hoge omzettingsrendement en de topkwaliteit. De belangrijkste voordelen van NSP zonnepanelen op een rijtje:

Positieve vermogenstolerantie: 

De zonnepanelen van NSP hebben een positieve power output tot wel 5Watt per paneel. 

Hoge belastbaarheid bij wind en sneeuw: 

De  zonnepanelen van NSP worden onderworpen aan de strengste belastbaarheidstesten. De ervaringen die in Taiwan zijn opgedaan met orkanen zijn vertaald in panelen die bestand zijn tegen ten minste windkracht 12 en een sneeuwlast van 5400Pa.

Uitstekende “low light” prestaties: 

NSP zonnecellen leveren optimale prestaties, zelfs op bewolkte dagen. De Research & Development inspanningen van NSP resulteren in een superieure celstructuur en een betere werking bij minimale instraling. Dit zorgt

100% Elektroluminescentie Inspectie: 

Alle door Van Buuren geïmporteerde  NSP panelen worden door onafhankelijke kwaliteitscontroleurs individueel op zogenaamde microcracks getest en bij positieve uitkomst geweigerd.

Verlengde verouderingstest: 

NSP onderwerpt haar zonnepanelen aan een verouderingstest die 2x zo intensief is als hetgeen gebruikelijk is bij concurrenten.

Geschikt voor zware omstandigheden: 

NSP modules zijn optimaal ontworpen om weerstand te bieden tegen zout mist, ammonia en zand. Dit wordt continu getest tegen de geldende IEC normen.

Extreme PID weerstand: 

Om goede prestaties te leveren in het Nederlandse klimaat zijn de door Van Buuren geïmporteerde zonnepanelen van NSP o.a. uitgevoerd met materiaal dat de beweging van ionen in de cellen beperkt. Hierdoor zijn de modules uitstekend bestand tegen degradatie (PID genaamd) die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld wisselende vochtigheid. 

 

 

Jinko Solar 

Van Buuren levert het Jinko JKM-270PP-60 zonnepaneel van Jinko Solar. Met een output van 270 Wp, superieure prestaties bij weinig licht en weersbestendige betrouwbaarheid, staat dit paneel bekend om zijn uitstekende prestaties en de opbrengst in kWh / kWp. Jinko Solar is ’s-Werelds allergrootste zonnepanelenproducent. Analist Bloomberg beoordeelt Jinko als het meest betrouwbare zonnepaneelmerk ter wereld.

 

Growatt

Growatt is wereldwijd de markleider in de productie van kosten efficiënte stringomvormers. De Growatt omvormers staan algemeen bekend om de betrouwbaarheid en hoge efficiëntie. Deze belangrijke pijlers worden onderbouwd door tests uitgevoerd door erkende instituten als Intertek en Photon.

Growatt heeft een R&D afdeling van meer dan 100 engineers. Hiermee zorgen ze voor passend assortiment van omvormers voor zowel de residentiele als commerciële markt.

In Nederland zijn inmiddels duizenden Growatt omvormers geïnstalleerd, waarmee Growatt tot de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt behoort.

Van Buuren heeft gekozen voor Growatt om de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. De hoge efficiëntie en het brede productportfolio zijn ook erg belangrijk geweest bij de keuze voor Growatt. Van Buuren en Growatt hebben continue contact over de marktontwikkelingen en de mogelijkheden hierop in te spelen. Door het hoge service level is het mogelijk om binnen 48 uur elke garantie claim af te handelen. 

 

Enphase

Het Amerikaanse Enphase Energy is marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, ongekende modulairiteit en uitbreidbaarheid, een betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie. Het micro-omvormer concept is gebaseerd op het gegeven dat niet één omvormer de elektriciteit van een aantal in serie geschakelde panelen van gelijk- naar wisselstroom omvormt, maar dat ieder paneel zijn eigen omvormer heeft.

 

Micro omvormer:

De zonnepanelen op het dak absorberen zonlicht in de vorm van gelijkstroomelektriciteit (DC). Een micro-omvormer bij het zonnepanelen zet de gelijkstroomelektriciteit om in wisselstroom (AC).

 

Envoy:

De envoy vormt het brein van het systeem. De envoy verzameld de gegevens van de micro-omvormer en geeft ze door aan de Enlighten software. Door de 2-weg communicatie kan de installateur een probleem op afstand lokaliseren en updates doorgeven aan de micro omvormers.

 

My Englighten

My Enlighten geeft inzicht in uw energiehuishouding. Het zet de gegevens van de Envoy om in een gebruiksvriendelijke app waarmee u de productie van uw systeem kunt volgen en het energieverbruik in huis kunt bekijken.

 

Esdec

Esdec is het meest professionele leverancier die zich specifiek bezig houdt met de productie van montagematerialen voor zonnestroomsystemen. Esdec biedt materialen van uitstekende kwaliteit, uitzonderlijk gebruiksgemak voor de installateur en een zeer complete calculator voor zowel schuin als plat dat zonnestroomsystemen.

Van Buuren heeft gekozen voor Esdec om de zeer eenvoudige wijze van monteren, de kwaliteit van de gebruikte materialen en het gemak van het calculeren van de benodigde materialen. In nauwe samenwerking hebben Van Buuren en Esdec gerealiseerd om de calculator voor schuin -en plat dak te integreren in de SOLARKIT formule om nog sneller de materiaalbehoefte voor het volledige zonnestroomsysteem samen te stellen en te bestellen.  

 

Valk Solar Systems  

Van der Valk Solar Systems is een gespecialiseerde onderneming die zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen. Valk Solar Systems werkt hierbij nauw samen met zusterbedrijf Van der Valk Systemen.

Van Buuren heeft gekozen voor Valk Solar Systems om de kwaliteit en vele mogelijkheden zonnepanelen te monteren op vlakke daken. Door de veelzijdigheid van het product portfolio is er voor elk vlak dak een oplossing zonnepanelen te monteren.