Vragen? Bel ons! 0548 - 53 53 53

Brands

Begin 2019 zijn NSP, Solartech en GINTECH gefuseerd tot de United Renewable Energy Corporation. Door samen verder te gaan onder één vlag is URE de grootste cell –en module producent geworden van Taiwan.

Producten Meer info

Golden Concord Holdings Limited (GCL) is ’s werelds toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsch materiaal. Sinds de oprichting heeft GCL zich ertoe verbonden “groene stroom tot leven te brengen” door het leveren van uitstekende energie en diensten.

Producten Meer info

Canadian Solar is van oorsprong een Canadees bedrijf dat sinds 2001 zonnepanelen produceert in zowel Canada, Vietnam, Brazilië als in China. Deze hoge kwaliteit zonnepanelen worden geplaatst in meer dan 20 landen.

Producten Meer info

Het Amerikaanse Enphase Energy is marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase micro-omvormers hebben de meest geavanceerde omvormer technologie beschikbaar. 

Producten Meer info

Growatt New Energy Technology Co. Ltd is opgericht in mei 2010 en heeft tot op heden meer dan 11,8 GW aan installaties weggezet. De omvormers van deze producent staan bekend omdat ze kosteneffectief zijn en een hoog rendement opleveren.

Producten Meer info

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 6 GWP geïnstalleerd met onze systemen, zijn zij wereldwijd een leidende speler.

Producten Meer info

Viridian Solar is een Britse fabrikant van zonnepanelen voor volledige dakintegratie (indak-systemen). De Clearline Fusion PV-zonnepanelen voor volledige dakintegratie sluiten naadloos aan in de daklijn en tillen dakintegratie naar een hoger niveau.

Producten Meer info

Weidmuller ontwerpt verbindende technologie; Of het nu gaat om het controleren en beheren van energie, signalen of gegevens - nauwkeurige verbindingen, isolatie, veiligheid en testen laten uw proces vanaf het begin soepel verlopen.

Producten Meer info

Batt Cables Plc behoort tot ’s werelds grootste voorraadhouders en leveranciers voor electriciteitskabels voor de OGP, scheeps, energie, utiliteits en petro-chemische industrie.

Producten Meer info