Vragen? Bel ons! 0548 - 53 53 53

Enphase PV-Verdeler met aardlekautomaten

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving

De Enphase PV-Verdeler met aardlekautomaten zorgt voor nóg meer montagegemak bij jouw nieuwe Enphase-installatie. Deze PV-verdeler is namelijk uitgerust met de benodigde Enphase Q Relay en twee ferrietringen. Hierdoor hoeft deze nooit meer zelf bij de installatie gebouwd te worden! 

PV-verdeler

Een PV-verdeler wordt ook wel een zonne-energie verdeelkast genoemd. Het kastje deelt een bestaande groep op in twee groepen. De ene groep kan gebruikt worden voor energieafname en de andere groep voor de opgewekte energie. 

Één van de grote voordelen van een PV-verdeler is dat je geen nieuwe leidingen en kabels in de muur hoeft te leggen bij de aansluiting. De PV-verdeler maakt het namelijk mogelijk om een PV-systeem aan te sluiten door gebruik te maken van de bestaande bekabeling. Hierbij wordt ook ruimte gemaakt voor het aansluiten van de wasmachine. 

Enphase PV-verdeler met aardlekautomaten

Deze PV-verdeler met 2 EMAT aardlekautomaten is speciaal gemaakt voor het geval waarbij de PV-verdeler kabel niet beveiligd is. Zowel de wasmachinegroep als de PV-installatie moeten dan beveiligd worden met een alamat. Bekijk de datasheet voor meer informatie.

Wil je de PV-installatie zoveel mogelijk gescheiden houden van de rest van het huishouden? Bekijk dan onze Enphase PV-Verdeler met installatieautomaten.

Lees meer Lees minder