Vragen? Bel ons! 0548 - 53 53 53

Enphase

Enphase
Het Amerikaanse Enphase Energy is marktleider op het gebied van micro-omvormers. Enphase micro-omvormers hebben de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit leidt tot hogere productie, ongekende modulairiteit en uitbreidbaarheid, een stabiele betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.
Het micro-omvormer concept is gebaseerd op het gegeven dat niet één omvormer de elektriciteit van een aantal in serie geschakelde panelen van gelijkstroom naar wisselstroom omvormt, maar dat iedere module een eigen omvormer heeft.
Enphase 
4BLUE verkoopt de volledige IQ7 serie van Enphase bestaande uit IQ7, IQ7 plus, IQ7 X micro-omvormers inclusief kabels, afsluitdoppen, monitoring etc. 
Datasheet
Handleidingen
Video

Wat maakt de Enphase IQ7-serie nou zo bijzonder?

Met de IQ7 serie introduceert Enphase Energy alweer de 7e generatie micro omvormers voor Nederland en België. De IQ7 serie micro omvormer bevat boordevol hoogwaardige technologie en is voorbereid voor Smart Grid technologie.

Tijdens Solar Solutions in Maart 2018 jl, is de de Enphase IQ7 serie micro omvormer verkozen tot het meest innovatieve product van de Benelux.Samen met Enphase organiseert 4BLUE op 27 September een technische product training waarbij u getoond wordt hoe JE de IQ7 serie moet installeren en wat je allemaal nodig hebt bij een systeem. 
 
Enphase IQ 7/7+ Micro-omvormer:
 
Enphase IQ 7, de zevende generatie micro-omvormers serie is klaar voor het slimme energienet en bereikt de hoogste efficiëntie voor module level vermogenselektronica. De polymeer behuizing en het revolutionaire kabelsysteem maken de installatie eenvoudig.
 
Beschikbaar vanaf Q2 2018:
  • Optimaal voor 60-cell en 72-cell* modulen.
  • Meer dan een miljoen test-uren.
  • Dubbel geïsoleerde behuizing Klasse II.
  • Conform de geavanceerde netwerk-, spannings- en frequentie vereisten.
  • Mogelijkheid op afstand de software van de micro-omvormers bij te werken naar gelang de ontwikkeling.
  • Configureerbaar voor verschillende netwerkprofielen.
* De IQ 7+ micro-omvormer is geschikt voor 72-cell modulen